Bemutatkozás

E-mail Nyomtatás PDF

 

A Gödöllői Muay Thai, Krav Maga és Box Sportegyesület 2010 februárjába alakult.

Gödöllői fiatalság körében végzett felmérésünk azt mutatta hogy a Karate és a Taekwondon kívül igény van a keményebb és ütőképesebb Muay Thai és klasszikus Boksz küzdősportokra valamint az izraeli Krav Maga önvédelmi sportra is. Ezekben a sportokban nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ezen információk alapján elkezdtük az edzéseket egy garázsban karitatív alapon tartani. Lassan azonban az igényeink túllépték a 27- nm szabta keretet. Ekkor léptünk kapcsolatba a gödöllői ipartestülettel , akik azóta is korrekt feltételek mellett biztosítják számunkra a 110nm-es nagy termüket . Ezt a barátaimmal pénzt és energiát nem sajnálva a jelenlegi szintre alakítottuk , létrehozva a megfelelő körülményeket a sportoláshoz.

Céljaink közt szerepel , a gyermekek , fiatalok, és felnőttek  körében, minél  szélesebb spektrumban  megismertessük ezen sportok magas fokú  mentális ,technikai , fizikális  oldalait, és fejlessze a szolgáltatásait igénybe vevők testi-lelki  kondícióját. Egyesületünk Gödöllő és vonzáskörzetéből érkezőknek   hetente 8 alkalommal, egyénre szabottan nyújt lehetőséget a sportolásra,ami mindenki számára elérhető. Részt veszünk a   versenyszférában több és jelenleg is több világ szervezet (IFMA,WKF,WASCO,WOMAA,WAKF)közé sorolható az egyesületünk ,melyekbe a versenyeken elért eredmények által hivatott  bekerülni.

Külön köszönetet mondunk Tollár Lászlónak aki I.K.T.A. elnöke és egyben az Érdi Muay-Thai Box egyesület vezetője ,tőle rengeteg segítséget és bátorítást kaptunk hogy hivatalossá tegyük az edzéseinket  . Az Ő segítségével kezdhettünk foglalkozni a versenyző képzéssel és ezáltal öregbíthetjük Gödöllő hírnevét is.

 

Minden edzésünk edzői felügyelet mellett és teljes védőfelszerelésben történik, a sérülések maximális ki zárásának érdekében.

 

Mindenkit vár szeretettel Gödöllőn a Crow-Gym a Dózsa György út. 25 szám alatt.

 

Módosítás dátuma: 2019. november 01. péntek, 17:55  

Cím:

2100 Gödöllő, Dózsa György út 25. (Ipartestületi Székház)

Tel. +36 20 3 656 424 , e-mail: varju71@gmail.com


Edzések ideje:

Box iskola - kezdőknek és haladóknak Hétfő és Szerda 17.45-19.15
Kravmaga - Hétfő és Szerda 19.30-21.00
Gyermek Muay Thai edzések -Kedd és Csütörtök 16.30-17.30
Thai Box edzés-kezdőknek és haladóknak- Kedd és Csütörtök 17.45-19.15

 

 

Partnereink

Érdi Muay Thai Box Egyesület

Varjú Csapágy és szerelőszerszám kereskedés

Képek

edzsek 039 ...
Image Detail